quinta-feira, 22 de janeiro de 2015

Salada de Feijão Frade com Atum II

INGREDIENTES:
¤ 2 C.Sopa de Feijão frade.
¤1/2 lata de Atum ao natural.
¤ 1 C.sopa de  Ervilhas.
¤ 1 C.sopa de cubos de cenoura.
¤ 1 C.sopa de Pimentos vermelhos.
¤ 1 C.sopa de Pimentos verdes.
¤ 1 C.sopa de fios de Couve roxa.
¤ 1/2 Tomate.
¤ 1 C.sopa de tiras de pepino.
¤ 1 Ovo mal cozido.

TEMPERO
¤ 1 C.sopa de Azeite.
¤ 1 C.sopa de Vinagre.
¤ 1 C.café de Coentros.
¤ 1 C.café de Salsa picada.
¤ 1 C.café de Cebola picada.
¤ 1 dente de Alho picado.

PREPARAÇÃO:
Coze-se as ervilhas, os pimentos, a cenoura e o ovo durante aproximadamente 5 minutos. Quando cozidos e escorridos, adicionam-se os legumes aos restantes ingredientes (tomate aos cubos, atum, feijão, o pepino e as tiras de couve roxa). Rega-se esta mistura com o tempero e por fim coloca-se o ovo mal cozido partido em quatro partes.

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